Fotoredigerare

På den här sidan har jag samlat ett litet urval av mina arbeten som fotograf & redigerare till broadcast och i arbetet som videospecialist till SVT Nyheter.
Klicka på bilderna för att se inslagen.

Därför kan du inte sluta titta på mobilen – hjärnforskaren förklarar
Skärmavbild 2018-01-01 kl. 12.10.41
Har du också svårt att slita dig från mobiltelefonen? Spenderar du den på jakt efter koder för kupongerna – cdon rabattkod? Då är du är inte ensam. Vi bad hjärnforskaren Katarina Gospic förklara vad som händer i våra hjärnor när vi får ett sms – och varför vi hela tiden måste kolla till mobilen.

Stephans klassiker – Lidingöloppet
Stephan
Stephan står inför examen: Lidingöloppet. Klarar han att springa de 30 kilometerna i tuff terräng, så fixar han ”Klassikern”. Stephan Wilson gick från skidnybörjare till att klara Vasaloppet. Fotografer: Dan Svensson & Mikael Eriksson.

”När de kom lärde jag mig svenska”
AAA
Reglerna för anhöriginvandring har skärpts, men för en man som återförenats med fru och barn, betydde det allt. – Hela mitt liv förändrades när de kom, säger pappa Anas Alsayed. Se reportaget i Agenda, vid 30:05 in i programmet.

Stephans klassiker – Vasaloppet
Stephan
Följ med på Stephans resa mellan Sälen och Mora i hans jakt på en svensk klassiker.

Sveriges befolkningstillväxt – på 90 sekunder

Sveriges befolkning växer så det knakar och vi blev tio miljoner långt tidigare än vad man trodde. Här får du Sveriges befolkningstillväxt på 90 sekunder..

SVT Nyheters Årskrönika 2016

År 2016 sattes världen verkligen på spänn! Ta in och förstå det ovanliga nyhetsåret i årskrönikan.
Klicka på bilden för att se programmet.

Korrespondenterna, EU-bonden

Jag och reporter Christoffer Wendick reste till Rumänien för att se vart Europa är på väg, sett utifrån bondens värld.
Klicka på bilden för att se programmet.

MITT SVERIGE – Svenskt samhällsprogram i nio delar
mittsverige
Mitt Sverige är en serie i nio delar som tar tempen på vårt land i förändring. Här är olika människors egna berättelser i fokus, utan kommentarer från politiker och proffstyckare.

Lesbos – helvetesporten till Europa

Det smala sundet mellan Turkiet och grekiska ön Lesbos har blivit porten till Europa. Varje dag kommer uppemot 3.000 nya flyktingar och migranter med båt till ön. Den senaste tiden har mer än 20.000 flyktingar samlats på ön där det inte funnits tillräckliga resurser.